« Tillbaka till startsidan

JILL JOHNSON ÅTERVÄNDER TILL NASHVILLE

2023-03-25, 14:56:40  

Onsdag 8 mars är det dags för en ny säsong av Jills veranda. Denna gång välkomnar Jill Johnson David Ritschard, Sara Parkman, Nathalie Missaoui, Cleo, Ola Salo, Frida Hyvänen och Lisa Ekdahl till verandan i Nashville. Och som tidigare år blir det många starka berättelser men också mycket magisk musik.

- Det känns underbart att äntligen får bjuda över våra nationalskatter till Nashville igen. Jag lär mig – och upplever så mycket tillsammans med mina gäster. Jag tycker det är så spännande och intressant att få filtrera varje möte i musik, säger Jill Johnson.

Som vanligt får gästerna i uppgift att välja ut en låt som de ska framföra tillsammans med Jill och skriva en önskelista på vad de vill se och göra i Nashville. Först är artisten Lisa Ekdahl och hon har valt The Ghost of Tom Joad av Bruce Springsteen, att sjunga tillsammans med Jill.

- Det är alltid lika roligt att få nya artister till Nashville och i år är vi jättenöjda med namnen som är med. Men det jag kan säga är att allt verkligen inte gick som vi planerat, säger producent Henrik Stockare.

Avsnitt 1, Lisa Ekdahl
Onsdag 8 mars kl.20.00

Avsnitt 2, David Ritschard
Onsdag 15 mars kl.20.00  

Avsnitt 3, Sara Parkman
Onsdag 22 mars kl.20.00

Avsnitt 4, Ola Salo
Onsdag 29 mars kl.20.00

Avsnitt 5, Cleo
Onsdag 5 april kl.20.00

Avsnitt 6, Frida Hyvänen
Onsdag 12 april kl.20.00

Allt i SVT 1

jills_veranda_2022.jpg
Foto: Janne Danielsson/SVT