« Tillbaka till startsidan

THOMAS DI LEVA SLÄPPER SITT FÖRSTA ALBUM PÅ 10 ÅR OCH SVERIGETURNÉ

2023-03-25, 14:11:07  

Thomas Di Leva släpper sitt första album på 10 år och inleder nu ett intensivt musikår 2023 på Sverigéturné med både "Changes" i vår och med "Diggiloo" i sommar. Skivan heter "The Hybrids" och blir 23:e i ordningen och innehåller 15 nya episka Sci-fi-poplåtar låtar.

Allt började redan 2017 då de två vännerna bakom pseudonymen Erik Axl Sund uppmuntrade Di Leva att skapa nytt. Singeln "Fire Of Love" släpptes i januari och streamas och spelas flitigt i både radio och TV runt om i hela landet. Di Leva medverkar även i "Bingolotto" i sjuan den 25 februari.

Di Levas nya skiva är ett konceptalbum som tar utgångspunkt i hur vi förhåller oss till vår egen mänsklighet.

Att skivan heter "The Hybrids" anspelar på att tekniken redan gått så långt så ingen av oss undkommer den.

Arbetet med skivan tog en paus under pandemin och upptogs igen 2022 då David Bowies "Heroes" lades till i albumet tillsammans med några andra nyskrivna låtar. Med albumet vill Di Leva också sprida hopp.

Turnépremiär för "Changes" blir den 16 mars och för "Diggiloo" den 6 juli.

Di Leva är en av Sveriges mest erkända och populära artister. Under hela sin långa karriär har han alltid varit en ledstjärna för kärlek, hopp och enhet. Under de senaste tre decennierna har han regelbundet haft många hits och flera av hans låtar, inklusive de senaste singlarna "Hunger", "Faller" och nu sednast "Fire Of Love", roterar regelbundet i svensk radio.

Almunrelease "The Hybrids" den 17 februari 2023.

the-hybrids_450x450.jpg