« Tillbaka till startsidan

THE CADILLAC BAND 10 ÅR I HALL OF FAME

2023-03-30, 14:15:21  

Lindälvs Teater i Kungsbacka var fullsatt med väntande vid entrén på eventuella återlämnade biljetter när Nostalgigalan hade premiär den 1 april 2013. Radio Nostalgis satsning på en gala med musik från de gyllene åren på 1950 och -60 talen.

The Cadillac Band med gästartisterna Little Gerhard, Billy Burnette, Gert Lengstrand, Janne Lucas, Lennart Grahn,Tommy Blom, Ebbot Lundberg, Claes-Göran Hederström, Edward C Johansson, Ida Kjellberg och Alicia Helgesson bjöd på en kavalkad av kända pop- och rocklåtar som publiken mötte med stående ovationer, applåder och visslingar. Och spontan allsång blev det till Little Gerhards "Siste mohikanen" och "Petter och Frida".

En helkväll som också innebar att The Cadillac Band jämte Ulf Nilsson och Börje Hallberg i bandet blev intagna i Radio Nostalgi Hall of Fame tillsammans med Claes-Göran Hederström, Lennart Grahn och Ebbot Lundberg.

Janne Lucas, Billy Burnette, Gert Lengstrand och Tommy Blom var redan intagna.

Det är nu 10 år sedan denna succékväll som åtföljdes av årliga Nostalgigalor på Kungsbacka Teater med fyllda salonger. Något som de intagna artisterna också kan glädjas åt från sina platser i Radio Nostalgi Hall of Fame - Europas enda forum i sitt slag med såväl svenska som utländska artister invalda.

 

11-dsc_0005.jpg
The CadillacBand med Lennart Grahn och Claes-Göran Hederström.
Ebbot Lundberg lämnade teatern efter sitt framträdande och finns
alltså inte med på fotot.