« Tillbaka till startsidan

JOHNNY DYVERT 25 ÅR SOM ROY ORBISON

2020-01-26, 16:46:26  

Facebookinlägg:

diplom.facebook.450x611.jpg

"Hej alla...vilken fantastiskt trevlig överraskning det låg i brevlådan när jag kom hem...tänk vad tiden går fort, och att få en fantastisk och uppskattad utmärkelse efter alla dessa åren gör inte saken sämre.

Jag har fått äran att stå på scenerna i över 25 år och underhålla ”er” alla glada,fina,ambitiösa vänner, gäster som gör att man orkar i minst 25 år till...det har varit en magisk resa där jag även har fått möjlighet att få uppträda förutom med Sveriges artistelit även med bl.a Bonnie Tyler,Richard Marx (Hazard) och inte minst med självaste James Brown.
Jag har även fått möjligheten att få åka runt i världen och spelat i bl.a. Ryssland, Thailand, Kina, USA, Norge, Finland,Danmark, m.fl. länder.

Jag har även under många år spelat på flera Kryssningsfartyg samt så har jag haft konserter i de största konserthusen i Norden....har även fått arbetat med producenter,låtskrivare, och spelat in 8 album och 5 singlar och mer väntar framöver...så himla glad för allt..TACK ALLA FÖR ATT NI FINNS...jag är väldigt tacksam för all den fina respons som jag har fått direkt från er och öven från media ...och slutligen

TACK !! Royne Nilsson Radio Nostalgi för denna utmärkelse.

Gå gärna in på min hemsida så kan ni läsa mera. www.Johnnyduvert.se" .