« Tillbaka till startsidan

Nostalgigalan 2024 - biljetter ute nu

2024-04-21, 13:46:19  

Elvis Presleys och The Beatles låtar blev epokgörande under 1950 och 1960 talen och lade grunden till dagens pop- och rockmusik.

De sålde miljontals skivor, gjorde världsturnéer, filmer och medverkade i de största radio- och TV programmen.

De blev förebilder för mängder artister och låtskrivare världen över. Och det är denna musikaliska atmosfär som publiken åter får uppleva under kvällens föreställning.

 

Pepperland är bandet från Göteborg som av The Beatles producent George Martin utsetts till världens bästa Beatlestolkare. Här tar de fem musikerna med oss på en resa genom pophistoriens största framgångssaga i en hitkavalkad.som en gång skapades av genierna från Liverpool.

Sedan i början på 1990- talet har bandet gästat den årliga Beatlesfestivalen i Liverpool och många andra minneskonserter och Beatlesfestivaler.

 

 Matthew Zeiss från Long Island, New York inspirerades av musik i tidig ålder och av olika genrer. Men det var Elvis Presleys framträdanden och hans musik som fascinerade honom mest. 

Matthew backas upp av sitt eget TCB Band och de tog förresten hem första pris under den Europeiska Elvisfestivalen i Bad Nauheim i Tyskland i augusti 2023.

Biljetter hos Kunghsbacka Teater, Kungsbacka Turistbyrå och Ticketmaster.

 

Mer info under Events