« Tillbaka till startsidan

NY SÄSONG AV MASKED SINGER SVERIGE PÅ TV4

2022-02-01, 11:42:11  

Äntligen är tittarsuccén Masked Singer Sverige tillbaka med en andra säsong spektakulära masker och hemliga sångare. David Hellenius leder programmet och har med sig panelen bestående av Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Felix Herngren och Nour El Refai.

Masked Singer Sverige har premiär den 25 mars på TV4 och TV4 Play.

—Det blir den svåraste, galnaste och roligaste tävlingen någonsin, säger David Hellenius. Tolv nya masker har skapats och tolv nya kändisar står redo för att ge sig in i leken.

De tävlande ställs mot varandra i battles med målet att charma publiken för att få behålla sin hemliga identitet så länge som möjligt. Det är publiken tillsammans med panelen som avgör vem som går vidare.

De tolv maskerna delas upp i två grupper med sex tävlande i varje grupp. Varannan vecka tävlar grupp ett och varannan vecka grupp två. Den mask som får minst röster måste visa sitt ansikte och lämna programmet. När det återstår tre masker från varje grupp slås grupperna ihop i avsnitt sju.

Final med tre masker

Efter att ytterligare en mask får lämna programmet återstår i åttonde avsnittet fem deltagare som tävlar om de tre åtråvärda finalplatserna. Finalen går av stapeln den 20 maj och då koras vinnaren i Masked Singer Sverige 2022.

masked.singer.750x422.jpg
Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, David Hellenius, Nour El Refai och Felix Herngren.               Foto: Magnus Ragnvid/TV4