« Tillbaka till startsidan

ABBA SLÄPPER ALBUM MED TIO NYA LÅTAR

2021-09-02, 20:44:41  

Efter år av spekulationer och gissningar, inte minst efter inspelningen av de nya låtarna "I still have faith in you" och "Don't shut me down" 2018 har vi nu fått svaret.

Vid dagens livesändning från London och Stockholm avslöjade Benny Andersson och Björn Ulvaeus att ett nytt album "Voyage"med tio låtar kommer att släppas den 5 november 2021 inklusive de två nämnda. Albumet ska ses som en förlöpare till den scenshow som kommer att sättas upp och visas i London den 27 maj 2022 i en specialbyggd arena för 3 000 personer.

Benny Andersson i ett pressmeddelande: ”Det är svårt att säga vad som har varit mest lustfyllt för mig i det här projektet. Att vara involverad i skapandet av arenakonserten eller att vara tillbaka i studion tillsammans med de andra tre igen efter 40 år. Att höra Frida och Agnetha sjunga igen är svårslaget. När ni kommer till arenan kommer ni att se oss fyra tillsammans med ett helt fantastiskt 10-mannaband. Och om också inte i kött och blod, så kommer vi ändå att vara där tack vare arbetet som vårt kreativa team och ILM har gjort.”

 

abba.2021.450x253.jpg
Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson och Agneta Fältskog.