« Tillbaka till startsidan

ANNA-LOTTA LARSSON INTERVJUAS

2020-08-18, 10:28:53  

Sångerskan och skådespelaren Anna-Lotta Larsson är född i Karlstad, utbildad sångpedagog vid Framnäs Musikskola utanför Piteå och studerade därefter på Operahögskolan i Göteborg.

Med denna bakgrund har Anna-Lotta sedan under åren gjort stor karriär och underhållit en bred publik inom nöjes- och underhållningsbranschen.

I en underhållande intervju berättar hon om sina musikaliska möten med bl.a. Björn Skifs och Little Mike & The Sweet Soul Music Band, Värmlänningarna och West Side Story och inte minst om hennes 13 album och medverkan i filmer som Göta Kanal och TV-serien Nya Tider där hon innehade rollen som Paula Santor under säsongerna 1999-2001.

Intervjun gjordes i samband med Anna-Lottas 13:e skivsläpp - albumet "I dina drömmar" med Evert Taube visor i juli 2014. Och där hon haft stort stöd av Andreas Landegren, arrangör, producent och mixare. Andreas är som bekant kapellmästare för bandet bakom "Lotta på Liseberg".

Anna-Lotta Larsson träffar ni i programmet "Royne möter" nu på torsdag 20 augusti 2020 kl.10.00 med repris på söndag 23 augusti kl.11.00. 

 

                                                    andreas.anna.450x339.jpg
                                                                Andreas Landegren och Anna-Lotta Larsson