« Tillbaka till startsidan

THE LEGENDS OCH FULLA KONSERTSALONGER

2020-05-25, 09:22:21  

                                                legends.trappa.450x442.jpg

The Legends - Jerry Carlson som Jerry Lee Lewis. Paul Larcombe som Elvis Presley och Johhny Duvert som Roy Orbison i foajen till Halmstads Teater den 27 Oktober 2017 efter en bejublad föreställning inför fullsatt salong och stående ovationer.

 

                                               royne.paul.450x432.jpg
                                                          Royne Nilsson med Paul Larcombe

The Legends framträder varje höst på de största och mest populära konsertlokalerna i landet och fyller salongerna månader i förväg.

Radio Nostalgi följde upp turnén hösten 2017 då Paul Larcombe ersatte Henrik Åberg som Elvis Presley.

Nu på torsdag 28 maj kl.10.00 berättar Johnny Duvert om när han och Jerry Carlson framträdde i talangtävlingen Sikta mot Stjärnorna i TV4 och hur The Legends senare bildades. Vi får också en spännande berättelse om hur Paul Larcombe kom in i bilden. Repris på söndag 31 maj kl.11.00.

Paul Larcombe rankas #1 i Eruropa och #4 bland världens Top Ten Tribute Artists av Elvis Presley Enterprises i USA.
Han har framträtt för Engelska drottningen och kungafamiljen vid tre olika tillfällen. Paul har medverkat i BBC1, ITV, GMTV, Good Morning America, ABC, CNN och Sky News för att nämna några medier.

Under konserten den 27 oktober 2017 på Halmstads Teater blev Paul Larcombe intagen i Radio Nostalgi Hall of Fame till publikens applåder och ovationer. Missa inte programmet som i övrigt bjuder på låtar med Jerry, Johnny och Paul.